Alle vacatures direct in beeld!

Alle vacatures actueel en direct in beeld, dat kan met de Infozuil Touch. Uw bezoekers kunnen direct de beschikbare vacatures bekijken, zelf interactief zoeken en de betreffende vacature verder doornemen.

Dit is één van de vele voorbeelden, maar voor het uitzendbureau natuurlijk het belangrijkste: uw bezoekers het actuele aanbod van vacatures tonen. De Infozuil Touch maakt gebruik van de informatie die u op de website heeft staan en toont daarmee altijd actuele en voor geregelde bezoekers herkenbare informatie.

Maar natuurlijk kunt u veel meer laten zien. Heeft u een vacature die u er speciaal wilt laten uitspringen? Geef probleem! U maakt een ‘actie’ van deze vacature die vervolgens op een groot scherm op ooghoogte wordt getoond. Tegelijkertijd kan uw bezoeker toch nog eenvoudig, door op het scherm te tikken, actief naar andere vacatures zoeken.

Wilt u een opdrachtgever of werknemer graag persoonlijk welkom heten? Dat kan eenvoudig, zonder extra programmeerwerk, u zet de naam van de bezoeker op de welkomstpagina. Veel persoonlijker kan het natuurlijk niet worden!

 

infozuiltouch_uitzendbureaus

Meer informatie of een andere toepassing?

Natuurlijk is er veel meer mogelijk met de Infozuil Touch binnen uw bedrijf! Misschien wilt u er één waarbij de inhoud meer is afgestemd op de entree van de zaak, of juist bij de wachtruimte. Geen probleem, wij informeren u graag over de mogelijkheden om met de Infozuil Touch uw klanten op de juiste wijze te informeren en hen actief te laten reageren. Voor meer informatie neem contact met ons op.