Workshops en Demodagen!

U hoeft niet langer te werken met posters die loslaten of borden die omvallen. De Infozuil Touch toont uw bezoekers bijvoorbeeld bij binnenkomst keurig de dagen waarop u workshops organiseert en demodagen heeft.

Laat direct op de Infozuil Touch uw acties voor die week of dit weekend zien. U laat uw bezoekers kennismaken met de planten of bloemen die nu actueel zijn. Of u geeft uw bezoekers tips om in het betreffende jaargetijde de tuin te bewerken.

Dit is allemaal informatie die u uw bezoekers kunt aanreiken op één en dezelfde informatie zuil. De Infozuil Touch waarbij u in basis altijd ook uw website toont met daarop actuele informatie, uw website is tenslotte ook actueel.

Met het touchscreen kunnen de bezoekers zelf door uw website bladeren, uw acties en tuintips bekijken et cetera.

Informeer uw bezoekers zo uitgebreid mogelijk op een bijzondere moderne en interactieve manier.

 

infozuiltouch_tuincentra

Meer informatie of een andere toepassing?

Natuurlijk is er veel meer mogelijk met de Infozuil Touch binnen uw bedrijf! Misschien wilt u er één waarbij de inhoud meer is afgestemd op de entree van de zaak, of juist bij de wachtruimte. Geen probleem, wij informeren u graag over de mogelijkheden om met de Infozuil Touch uw klanten op de juiste wijze te informeren en hen actief te laten reageren. Voor meer informatie neem contact met ons op.