Het dagmenu in modern jasje

Elke dag het menu wisselen op een eenvoudige manier? Geen probleem! U kunt uw gasten met de Infozuil Touch bij binnenkomst direct het dagmenu tonen op een leuke, moderne en interactieve manier.

Natuurlijk kunt u op de andere pagina’s uw volledige menu laten verschijnen. Laat uw gasten interactief uw menu doorbladeren op zoek naar het gewenste diner of lunch gerecht.

Uw website staat uiteraard ook op de Infozuil Touch. Hier laat u tenslotte zien wie u bent, waar het restaurant voor staat en wat de historie is. Leuk voor uw gasten om even doorheen te bladeren, zeker als ze toch nog even gezellig onder het genot van een drankje moeten wachten op een tafeltje.

Een bijkomend voordeel is dat u altijd actuele informatie verstrekt, geen drukwerk of andere zaken die achterlopen, direct bij binnenkomst de maandactie of dagmenu.

Heeft u wel eens een bruiloft of een ander besloten feest? Natuurlijk is het dan leuk om op de Infozuil Touch bijvoorbeeld het bruidspaar of de jubilaris persoonlijk welkom te heten of de gasten aanwijzingen te geven in welke zaal ze worden verwacht. Dat alles dan op een voor u eenvoudige manier in een zeer actuele en moderne vormgeving en niet langer op het bekende krijtbordje.

 

infozuiltouch_restaurants

Meer informatie of een andere toepassing?

Natuurlijk is er veel meer mogelijk met de Infozuil Touch binnen uw bedrijf! Misschien wilt u er één waarbij de inhoud meer is afgestemd op de entree van de zaak, of juist bij de wachtruimte. Geen probleem, wij informeren u graag over de mogelijkheden om met de Infozuil Touch uw klanten op de juiste wijze te informeren en hen actief te laten reageren. Voor meer informatie neem contact met ons op.