Laatste nieuws presenteren?

Of het nu gaat om de informatie bij uw kunstwerken of bijvoorbeeld het tonen van de laatste besluiten in de gemeenteraad. Dit zijn slechts voorbeelden van de mogelijkheden die de Infozuil Touch als informatie kan bieden bij musea, in de cultuur en bij de semi-overheid.

Met de Infozuil Touch laat u direct het laatste nieuws zien en betrekt u uw bezoekers en gasten beter bij de laatste informatie die u graag met hen wilt delen. Natuurlijk laat u ook de overige informatie van uw website zien, waar de bezoeker via het touchscreen eenvoudig doorheen kan bladeren.

Als gemeente bent u toch ook, net als het museum, trots op bepaalde monumenten en/of faciliteiten en wilt u deze graag onder de aandacht brengen? Met de Infozuil Touch kunt u dit op een fantastische wijze, modern en laagdrempelig tonen.

Als u daarnaast ook geregeld bezoek verwacht die u graag persoonlijk welkom wilt heten, dan is ook daarin voorzien met het (eventueel geheel in huisstijl vervaardigde) welkomstscherm. Dit is in te stellen vanaf elke computer, waarna het direct op de Infozuil Touch wordt getoond.

Ook een moderne gemeente, museum of overheidsinstelling? Dan kunt u eigenlijk niet meer om een modern informatie medium als de Infozuil Touch heen. Wij vertellen u er graag meer over.

infozuiltouch_overheidsgebouwen

Meer informatie of een andere toepassing?

Natuurlijk is er veel meer mogelijk met de Infozuil Touch binnen uw bedrijf! Misschien wilt u er één waarbij de inhoud meer is afgestemd op de entree van de zaak, of juist bij de wachtruimte. Geen probleem, wij informeren u graag over de mogelijkheden om met de Infozuil Touch uw klanten op de juiste wijze te informeren en hen actief te laten reageren. Voor meer informatie neem contact met ons op.