DE INFOZUIL TOUCH

Uw interactieve informatiepunt

U bepaalt wat uw bezoekers te zien krijgen.

Met veilige programmeerbare voorkeursknoppen.

De Infozuil Touch is te voorzien van vijf programmeerbare snelkeuze knoppen. Deze knoppen worden bovenin het scherm getoond en zijn ongeacht wat er op het scherm zichtbaar is altijd direct beschikbaar. Zo kunt u onder deze knoppen eenvoudig uw website plaatsen, een knop gebruiken voor acties, een knop voor uw welkomstbericht aan uw bezoekers   et cetera.

Daarnaast is er standaard een snelkeuze knop beschikbaar om een toetsenbord op te roepen. Dit komt bijvoorbeeld van pas als je bezoekers een registratieformulier wilt laten invullen.

Infozuil Touch

Altijd actueel met de juiste informatie.

Toon uw eigen website met alle beschikbare pagina's.

Infozuil Touch

Zorg dat uw bezoekers actueel geïnformeerd worden, dat kan natuurlijk niet beter dan met uw eigen website. Uw website geeft uw bezoekers direct een gevoel van herkenning en zorgt er daarmee direct voor dat alle informatie op de Infozuil Touch actueel is.

Door gebruik te maken van de extra knoppen kunt u aanvullende pagina’s plaatsen die u zelf beheert of die u door ons kunt laten aanmaken en beheren.

 

Zorg dat uw bezoekers zich direct welkom voelen.

Met een algemeen welkom of juist heel persoonlijk.

Uw bezoekers voelen zich direct thuis met een leuke welkomstgroet, of dit nu gaat om een algemeen welkom op uw vestiging of bij een speciale gelegenheid (jubileum, bedrijfsfeest, kerstborrel etc.) niets is zo fijn dan om welkomen geheten te worden.

Wilt u het personaliseren, dan kunt u op het welkomstscherm ook de naam van uw bezoekers vermelden eventueel met bedrijfsnaam. Persoonlijker kunt u het niet maken.

 

Infozuil Touch

Een interactieve presentatie.

Met behulp van de Intozuil Touch Presentatiedisplay.

Infozuil Touch

De Infozuil Touch Presentatie display is een multifunctioneel inzetbaar product. Zo kunt u hiermee onder andere uw brainstormsessies en presentaties interactiever maken. U kunt direct wijzigingen en aanvullingen aanbrengen op het full HD (touchscreen) beeldscherm met behulp van het meegeleverde toetsenbord en de muis.

De presentatiedisplay is gemonteerd op een handig verrijdbaar onderstel, waardoor deze makkelijk en snel te plaatsen is in elke ruimte.