Uw actie keukens direct in beeld!

Uw bezoekers worden direct geconfronteerd met uw actie aanbod. Dit is een voorbeeld waarvoor u de Infozuil Touch kunt inzetten, om uw keukenprogramma actueel te kunnen tonen.

Naast de acties kunt u natuurlijk ook de andere onderdelen van uw website direct toegankelijk maken, of bij een bijzondere dag hier aandacht aan geven.

Laat uw bezoekers interactief naar een keuken zoeken op de Infozuil Touch. Juist op de momenten dat uw verkoopmedewerkers druk zijn. U wilt tenslotte toch ook dat uw bezoekers binnen blijven.

Er zijn heel veel mogelijkheden om de Infozuil Touch in te zetten in uw keukenzaak. U mag het zeggen: hoe en waarmee wilt u uw klanten  informeren?

Met een actuele website en daarmee ook een actuele pagina op de Infozuil Touch toont u aan bezoekers altijd de juiste informatie, waar de bezoeker ook nog eens interactief doorheen kan scrollen.

Wilt u een klant persoonlijk welkom heten? Dat is geen probleem met de welkomstpagina op de Infozuil Touch.

 

infozuiltouch_keukencentra

Meer informatie of een andere toepassing?

Natuurlijk is er veel meer mogelijk met de Infozuil Touch binnen uw bedrijf! Misschien wilt u er één waarbij de inhoud meer is afgestemd op de entree van de zaak, of juist bij de wachtruimte. Geen probleem, wij informeren u graag over de mogelijkheden om met de Infozuil Touch uw klanten op de juiste wijze te informeren en hen actief te laten reageren. Voor meer informatie neem contact met ons op.